Nyheter
Brinks gurka på nätet

Kolla in vårt sortiment under flikarna Produkter och Expo



Färsksaltad gurka



Tips
Drinktilltugg

Hoppa över chipsen och skär upp färskgurka i stavar. Perfekt som tilltugg till en kall öl.


Färsksaltad gurka görs av vit eller grön gurka från växthusodlingar här i Östergötland. Utöver vår egen växthusodling köper vi in från lokala odlare. Skördesäsongen är mars t o m oktober. Gurkorna läggs in i vår traditionella saltlag direkt efter skörd. Som krydda tillsätts krondill från egen odling. Redan efter 1,5 dygn är gurkorna klara att äta. Den färska inläggningen ger tillsammans med gurkans arom, en unik smak och krispighet, en riktig klassiker! Gurkorna säljs i lösvikt samt även i konsumentförpackningarna ¼ kg påse, ½ kg påse och 1 kg hink. För lösviktsförsäljning levereras gurkorna i 6 kg hink. Färsksaltad gurka bör förvaras mörkt och kallt, då bevaras den goda smaken längre. Vid rätt förvaringstemperatur, +4° - +8°, beräknas hållbarheten till ca 3 veckor från inläggning.

ProduktKlicka på bilden för info om enskild produkt
Färsksaltad slanggurka Klicka för info om denna produkt
Vit färsksaltad gurka Klicka för info om denna produkt
Grön färsksaltad gurka Klicka för info om denna produkt